Voor de pers

Deze informatiepagina is speciaal bedoeld voor redacteuren en journalisten van vakbladen, tijdschriften en magazines en kranten.

Voor aanvullende informatie, interview aanvragen of een andere samenwerking kunt u contact opnemen met Angelique Bosman (06- 173 88 690 of angelique@susz.nl). Meer afbeeldingen in hoge resolutie zijn op te vragen.
Wij horen het graag indien u iets wilt publiceren. Graag vermelden bij publicatie: SUSZ – https://www.susz.nl.

Persberichten

 • De historische wandplank van SUSZ is design aan de muur en geeft een geweldige sfeer in jouw huis

  Niets zo vervelend als je geen leuke plek kunt vinden voor jouw mooie spullen. Met behulp van een oude plank kan je helemaal losgaan met het opleuken van de muur. De wandplanken van SUSZ zijn handgemaakt van geüpcycled hout. Dit gebruikte unieke hout vertelt een verhaal….

  Download dit bericht: Persbericht-SUSZ-Historische Wandplank.pdf

 • Het duurzame akoestische paneel van SUSZ zorgt voor rust op jouw werkplek

  Prettig werken in een galmvrije ruimte is belangrijker dan je misschien denkt. Door het wegnemen van galm creëer je een kalme sfeer en draag je bij aan een optimale concentratie van je dagelijkse bezigheden. Het akoestisch paneel van SUSZ is gemaakt van zeer duurzame materialen met als topafwerking een gerecycled fotodoek. Het onderdeel hennepvilt absorbeert galm zorgt voor een optimale belevenis in jouw werkruimte.


  Download dit bericht: Persbericht-SUSZ-Duurzaam akoestisch paneel.pdf

 • Dit vintage telegram uit 1957 van SUSZ is een vrolijke prent met een boodschap voor aan de muur en een echte blikvanger in jouw huis

  Voor dat ene lege plekje aan jouw muur kun je maar geen originele wanddecoratie vinden. Met een telegram met een fraaie afbeelding dat een verhaal verteld, kan je helemaal blij worden en daarmee jouw muur opvrolijken. De 10 unieke vintage telegrammen van SUSZ zijn zeldzaam en nergens anders verkrijgbaar.

  Download dit bericht: Persbericht-SUSZ-Telegram

Add to cart