Over ons & Samenwerking

Over ons
 • Wie is SUSZ?
  SUSZ is een team van twee enthousiaste, maatschappelijk bewuste ondernemers, te weten Angelique Bosman en Jelle Koning. Wij staan garant voor duurzame wanddecoratie en woonaccessoires van hoge kwaliteit. Wij zijn er van overtuigd dat SUSZ een bijdrage kan leveren aan het behoud van onze mooie aarde. Met de aankoop van een SUSZ-product help jij daar ook aan mee en haal je ook nog eens uniek en bijzonder design in huis. Mooi toch? Lees gelijk ook even onze Missie.
 • Waar kan ik jullie volgen?
  Op social media! We zijn te vinden op  Instagram, Facebook,  Linkedin en Pinterest.
 • Waar zijn jullie gevestigd?
  We zijn gevestigd in de historische Hanzestad Doesburg aan de Ooipoortstraat 48.
 • Hoe kan ik jullie bereiken?
  Via het contactformulier,  e-mail: angelique@susz.nl of telefonisch: 06 – 173 88 690.
 • Hoe kan ik op de hoogte blijven?

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Klik helemaal onderaan de pagina op de tekst ‘schrijf je in’. Je krijgt dan een nieuw scherm waarin je je gegevens aan ons kan doorgeven.

SAMENWERKING
 • Met wie werken jullie samen?

  Momenteel werken we samen met Weij Maatwerk & Interieur BV,  Cannassette BV, Rescued, Rood met zwarte stippen, We Love Recycled, Drukkerij Kempers, Triodos Bank en Groene Zaken.
  Omdat duurzaamheid en circulariteit bij ons centraal staan, blijven wij niet op de traditionele manier doorgaan. Waar mogelijk kiezen we dus voor een andere vorm van transport, lokale leveranciers, een duurzame bank en geldverstrekkers, partners die maatschappelijk verantwoord ondernemen, etc. Bij alle partners staat de duurzame samenleving centraal en zij streven net als wij naar het terugbrengen van de CO2-uitstoot en een schonere aarde.

Add to cart