Wat kan ik als ondernemer bijdragen aan het behoud van onze prachtige planeet?

Angelique en Jelle

Die vraag stond aan de wieg van SUSZ. Want dat we duurzamer met de aarde moeten omgaan staat buiten kijf. Het begon als platform voor de verkoop van door Angelique ontworpen en duurzaam geproduceerd behang. Compagnon Jelle zag het potentieel en samen ontwikkelden ze de eerste ideeën door tot een breder concept: duurzame wanddecoratie met een missie. Mooie muren, uniek design, natuurlijk duurzaam. Dat is SUSZ. Maar SUSZ is meer:

SUSZ inspireert en informeert

Met onze zorgvuldig samengestelde collectie duurzame producten laten we onze liefde voor schoonheid en design zien en willen we je aanzetten een unieke stempel op jouw thuis te zetten.

Daarnaast is SUSZ duidelijk over duurzaamheid en transparant over onze producten. Kennis is macht en stelt je in staat bewuste keuzes te maken en als consument invloed op de economie uit te oefenen.

SUSZ streeft naar 100% circulair

Dat doel is momenteel helaas nog niet haalbaar en dus bieden we nu voornamelijk duurzame producten aan. Het verschil lees je hier.

Behang en verf, kunst of accessoires: Bij elk wandproduct vertellen we je over de materialen, de leverancier en hoe duurzaam het product nou eigenlijk is. Ook daarin zijn we transparant.

De industrie is echter volop in beweging en maakt grote stappen. Wij willen helpen die beweging te versnellen.

SUSZ staat voor samenwerken en verbinden

Om een bijdrage te leveren aan de overgang naar een circulaire economie, werken we graag samen met andere duurzame ondernemers. Doeners die onze missie en visie delen.

Zelfstandige makers, duurzame fabrikanten, onderzoekers en innovatoren, maar ook ondernemingen met een maatschappelijk karakter, zoals een sociale werkplaats. Ben jij zo’n ondernemer? Dan horen we graag van je!

vintage kunst telegram met twee kinderen-1
foto Angelique Bosman met een duurzame muurillustratie

Over Angelique

Grafisch ontwerper en ondernemer Angelique Bosman zet haar talent en passie graag in voor het welzijn van de aarde. Zij wil dat haar werk impact heeft.

Geïnspireerd door het boek ‘Blauwe Economie’ van Gunther Pauli, zette zij haar ideeën om in een missie: Mensen informeren en inspireren over de noodzaak van duurzaamheid, circulariteit en bewust shoppen. Laten zien dat bewust kopen geweldig te combineren is met uniek en modern design – SUSZ was geboren!

Scroll Up
Add to cart